Харківські патрульні оперативно затримали викрадача телефону

Грабіж стався у Слобідському районі Харкова.

Ввечорі 30 червня патрульні оперативно затримали чоловіка, який, ймовірно, причетний до грабежу.

Коли патрульні прибули на місце події у Слобідському районі, потерпілий розповів, що до нього підійшов невідомий та вихопив з його рук мобільний телефон. Після скоєного чоловік побіг в невідомому напрямку.

«Патрульні опитали заявника та негайно почали відпрацьовувати надану їм інформацію. Як результат — поліцейські оперативно відшукати схожу за описом особу. Під час розмови з правоохоронцями чоловік зізнався у скоєному», — розповіли у патрульній поліції.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Надалі причетність чоловіка до злочину будуть встановлювати слідчі.

Схожий випадок стався напередодні у Чугуєві Харківської області. Зловмисник попросив у потерпілого мобільний для нібито термінового дзвінка, однак, взявши до рук гаджет, втік. Оперативники Чугуївського райуправління поліції встановили особу підозрюваного та його місце проживання. Ним виявився 44-річний місцевий мешканець. Як з’ясувалось, фігурант встиг продати телефон та витратити гроші. Покупця розшукали та вилучили речовий доказ, невдовзі його повернуть власнику.

Дізнавачі Чугуївського районного управління поліції повідомили чоловіку про підозру за ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі.

Як писав KharkovNEWS.info, чоловік викрав з автівки у Харкові смарт-картку із сотнями тисяч гривень

Джерело

Новости Харькова