Харківщину обстрілювали з танків, артилерії, мінометів та авіації. Поранений чоловік

У регіоні зруйнований об'єкт інфраструктури, магазин і вежа мобільного зв'язку, пошкоджені будинки.

Минулої доби окупанти завдавали ударів по Куп’янському, Чугуївському та Харківському районах.

У понеділок 3 квітня окупанти обстріляли місто Вовчанськ і село Вовчанські Хутори. Був поранений 28-річний чоловік, його ушпиталили у легкому стані. У селі Тихе зруйнований об’єкт інфраструктури та приватне домоволодіння, повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Куп’янськ за минулу добу обстріляли двічі, зранку 4 квітня окупанти знову завдали удару по місту. Обстріл стався близько 5:00. Унаслідок обстрілу пошкоджена нежитлова будівля.

Як розповіли у Головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, окупанти гатили з артилерії. На території одного з приватних домогосподарств зайнялася господарча споруда. Вогонь загасили за 20 хвилин.

Учора по селищу Дворічна загарбники вдарили щонайменше 48 разів, у селі Западне зафіксували 36 обстрілів. По населених пунктах у Куп’янському районі РФ вела обстріли з реактивної й ствольної артилерії, танків, мінометів та авіації.

Загалом за добу рятувальники виїжджали на перевірку місць обстрілів у Куп’янському та Чугуївському районах. У Куп’янську виявили пошкоджений паркан та господарчу споруду в одному з приватних домоволодінь, у Вовчанських Хуторах була частково зруйнована будівля магазину та його дах. У Тихому зруйнували вежу мобільного зв’язку та пошкодили забудови на приватному подвір’ї.

Як писав KharkovNEWS.info, через обстріли Куп’янська 2 квітня була поранена 65-річна жінка. Її ушпиталили у середньому стані важкості. У місті пошкоджені об’єкти цивільної промисловості.

Джерело

Новости Харькова