Харків’ян запрошують працювати у комунальному підприємстві

Вакансії є у КП "Харківблагоустрій".

Мінімальна зарплатня складе 6700 гривень.

Комунальне підприємство «Харківблагоустрій» шукає співробітників. Наразі йому потрібні двірники, озеленювачі та майстри дільниць санітарного очищення. Вакансії є у кожному районі Харкова. Співробітникам обіцяють видати спецодяг та необхідне обладнання.

Усі робітники КП мають пільги при оплаті комунальних послуг (вивіз побутових відходів, гаряча і холодна вода, каналізація, опалення і квартплата). Краще, аби кандидати проживали у тому районі, де хочуть працевлаштуватися.

Озеленювачі будуть працювати з мотокосами та електропилами. Тому кандидати мають хоча би трохи розбиратися у техніці. Двірники та озеленювачі повинні мати середню освіту, майстри — вищу або середню спеціальну освіту та володіти комп’ютером. Для всіх кандидатів обов’язковою вимогою при працевлаштуванні є наявність військового квитка або тимчасового посвідчення.

Майстрам дадуть у підпорядкування бригаду двірників, яку вони будуть повністю вести — контролювати їхню роботу, розподіляти обов’язки, закривати їм наряди. Працюють майстри п’ять днів на тиждень із 8:00 до 17:00. Мають вихідні у п’ятницю та суботу або неділю й понеділок. Однак з урахуванням того, що двірники приходять на роботу о 7:00, майстри мають також починати день раніше.

Робочий день двірників розпочинається о 7:00 і закінчується о 16:00. Із 11:00 до 13:00 їх відпускають на перерву. Вихідний — один: у суботу або неділю. Перед вихідним двірники працюють тільки пів дня. Озеленювачі, як і майстри, працюють п’ять днів на тиждень.

Двірникам та озеленювачам платитимуть мінімальну заробітну плату — 6700 гривень, зарплатня майстрів складе 12 754 гривні. При цьому, двірники можуть узяти у роботу більше ділянок, і їм доплачуватимуть за це. Також для усіх передбачені пільги на «комуналку» та транспорт.

«У всіх робітників житлово-комунальної сфери є пільги по оплаті комунальних послуг. На одну людину у межах норми. Там йому дається пільга. Плюс безоплатний проїзд (якщо, наприклад, завтра скажуть, що платний, то у них безоплатний проїзд). У двірників буває так, що їм видають додаткову ділянку. Тут уже розподіл йде по закриттю нарядів, оскільки у них не оклад, у них йде оплата по фактично відпрацьованому часу і за фактично виконаний обсяг роботи», — розповіла KharkovNEWS.info начальник відділу кадрів КП «Харківблагоустрій» Марина Волкова.

Охочі влаштуватися на посаду двірника або озеленювача можуть дізнатися детальну інформацію за номером телефону: (050)301-96-85. Кандидатам у майстри слід телефонувати на номер: (066)800-20-28. Центральний офіс КП «Харківблагоустрій» знаходиться за адресою: вулиця Шатилівська, 4 (станція метро «Наукова»). Із кандидатами проведуть співбесіду, з результатами якої можуть працевлаштувати.

Як писав KharkovNEWS.info, мер Харкова Ігор Терехов пропонує роботу у Харкові. Потрібні фахівці з різних галузей. Зокрема, комунальні підприємства міста шукають водіїв, зварювальників та представників інших робочих професій.

Джерело

Новости Харькова