Харків’ян запрошують на роботу до суду

Відкрито три вакансії.

Господарський суд Харківської області запрошує на роботу.

Співробітники потрібні на посади державної служби категорії «В» на період дії воєнного стану. У суді відкриті три вакансії — секретаря судового засідання (на час відпустки до досягнення дитиною трьох (шести) років), головного спеціаліста відділу статистики та інформаційних технологій (із забезпечення кібербезпеки) і головного спеціаліста відділу державних закупівель та матеріально-технічного забезпечення суду.

Як пояснили у Господарському суді Харківської області, посадовий оклад секретаря судового засідання складе 6500 гривень, однак з урахуванням постанови Кабміну від 25 квітня 2023 року, він буде збільшений до 9750 гривень. Також будуть надбавки за ранг та вислугу років.

У секретаря має бути українське громадянство та диплом бакалавра, спеціаліста або магістра за спеціальністю — Правознавство. Кандидат має володіти державною мовою, бажано, аби в нього був досвід роботи на такій же посаді.

Секретар буде перевіряти явку учасників судового процесу, контролюватиме повне фіксування судового засідання за допомогою технічних засобів та проведення засідання у режимі відеоконференції. Також він веде протокол засідання, оформлює матеріали справи.

Головному спеціалісту відділу статистики та інформаційних технологій обіцяють 8440 гривень окладу, однак з урахуванням постанови Кабміну сума складе 12 660 гривень. Він також повинен мати громадянство України, диплом бакалавра, спеціаліста або магістра (інформаційні технології), вільно володіти державною мовою. 

На посаді такий спеціаліст буде встановлювати комп’ютерне обладнання, комплекси технічної фіксації судового процесу, автоматизовану систему документообігу, моніторити наявність і строк дії електронного цифрового підпису у посадових осіб суду. 

Також до його обов’язків входить адміністрування автоматизованих робочих місць суддів і співробітників апарату суду, установка програмного забезпечення, обслуговування комп’ютерної мережі суду, інформаційний обмін через комп’ютерну мережу суду, забезпечення кібербезпеки.

Посадовий оклад головного спеціаліста відділу державних закупівель та матеріально-технічного забезпечення суду визначили у розмірі 7030 гривень, однак під час війни він складе 10 545 гривень. Кандидат повинен мати українське громадянство, диплом бакалавра, спеціаліста або магістра за спеціальністю «Бухгалтерський облік та аудит» або «Правознавство», володіти державною мовою.

На посаді він буде, зокрема робити план закупівель, формувати річний план в електронній системі закупівель, проводити попередні ринкові консультації, обирати процедуру закупівлі, проводити її, оприлюднювати звіт щодо угод про закупівлю, аналізувати виконання договорів. Також до обов’язків входить документальне забезпечення поточних ремонтів й техобслуговування службових автівок суду та комп’ютерної техніки, підготовка первинних документів для розрахунків за спожиті послуги.

Кандидатам потрібно заповнити резюме. Знайти його можна за посиланням тут. Потім резюме треба відправити на електронну пошту суду: [email protected] (у темі листа вказати — «Для відділу управління персоналом»). Приймають резюме до 22 грудня включно.

Як писав KharkovNEWS.info, роботодавці Харківщини шукають менеджерів, кондитерів і лікарів. На сьогодні у Харківській області відкрита 1161 вакансія. Найбільша зарплатня складає 30 000 гривень. 

Джерело

Новости Харькова