Гольовий рекорд та червона картка Едмару: як зіграли харківські клуби в УПЛ

Під зливою та гуркіт грому грав "Металіст" в Ужгороді.

У 21 турі Української Прем’єр-ліги обидва харківські клуби не змогли досягти перемоги, втім, матчі виявились видовищними.

Одним із найрезультативніших матчів чемпіонату назвали спортивні коментатори матч «Металіст»-«Верес», який пройшов на нейтральному полі в Ужгороді.

Незважаючи на зливу, подекуди град, грім, гравцям обох команд вдалося забити рекордні 10 голів, але не вийшло виявити переможця. Гра завершилась з рахунком 5:5. 

Востаннє така результативність траплялася у 2015 році. Ніколи раніше також не було зафіксовано нічиєї з рахунком 5:5 — тож такий рахунок трапився уперше в історії найвищого дивізіону чемпіонату України з футболу, — зауважує Суспільне.Спорт.

А ось «Металіст 1925» у матчі з «Олександрією» не зміг забити жодного гола та йде на власний антирекорд. Харків’яни продовжили до 431 хвилини свою серію з матчів без забитих м’ячів. 

Втім, суддя примудрився дати червону картку в.о. головного тренера Едмару. Наставник харків’ян висловив обурення після фолу на Русині, за хвилину заробив дві жовті картки і був видалений. Після матчу Едмар намагався довести судді його неправоту, тож гравцям довелося стримувати коуча.

Наступні зустрічі пройдуть 22 квітня: матч «Ворскла»-«Металіст» та 23 квітня: «Львів»-«Металіст 1925». Початок обох матчів — о 13 годині. 

Як писав KharkovNEWS.info, харківські клуби знов спіткали невдачі в УПЛ. Обидві команди програли суперникам у 20 турі Прем’єр-ліги.

Джерело

Новости Харькова