Дворічну дівчину, яку чотири доби шукали у Харківській області, виписали з лікарні

Віолета Мужичук пішла з двору у ліс, її розшукували сотні людей.

Дворічну Віолетту з мамою відпустили додому.

Дівчинку виписали з лікарні. Вона повернулася у село Скрипаї у Слобожанській громаді, а перед цим її мама подякувала поліцейським, які знайшли її дитину у лісі. Віолетта пообіцяла, що більше не буде ходити до лісу.

«Керівникам харківського карного розшуку дівчинка пообіцяла більше в ліс не ходити. Сьогодні медики дозволили мамі забрати Віолетту додому. З малечею все добре, вона знову посміхається. Мама дівчинки зателефонувала поліцейським, які всі ті страшні дні знаходилися поруч і організовували пошуки дитини. Заступник начальника ГУНП в Харківській області В’ячеслав Давиденко і начальник управління карного розшуку Роман Іващенко і сьогодні не можуть спокійно згадувати час, коли цілодобово шукали дворічну дитину», — повідомили у поліції Харківської області.

Як писав KharkovNEWS.info, Віолетта Мужечук пішла з подвір’я ввечорі 23 травня. Віолетта гралася на подвір’ї у селі Скрипаї з братом-близнюком. Дітям по 2,5 роки. Близько 19:00 мати помітила, що донька зникла і перші пів години намагалася шукати її самостійно, потім повідомила у поліцію. Того ж вечора поліцейські почали пошуки, які ускладнювалися погодними умовами: на вулиці був дощ. Наступного дня до пошуків долучилися водолази, кінологи, волонтери. За інформацію про зниклу дівчину поліція запропонувала винагороду Удень 27 травня Віолетту знайшли у лісі приблизно за 10 кілометрів від дому. Вона була дуже виснажена, але загрози для її життя не було. Того ж дня дитину з мамою відправили у лікарню.

Джерело

Новости Харькова