Друг родини з Харківщини ґвалтував їхню дитину

Суд виніс вирок ґвалтівнику.

Ґвалтівником виявився житель Богодухівського району.

Суд визнав винним 49-річного жителя Харківської області, який систематично ґвалтував 13-річну дівчину, та призначив йому покарання у вигляді 12 років ув’язнення. Слідчі встановили, що чоловік шість років був знайомий із родиною дитини та з 2020 року почав ґвалтувати її.

«Прокурори у суді довели, що в одному з населених пунктів Богодухівського району місцевий житель систематично з 2020 року вчиняв сексуальне насильство та ґвалтував малолітню дівчину. На той момент дитині було 13 років. Чоловік познайомився з родиною дівчинки ще у 2014 році та став навідуватись під виглядом «доброго товариша», — розповіли у Харківській обласній прокуратурі.

Чоловік визнаний винним за ч. 3 ст. 152 і ч. 3 ст. 153 (зґвалтування та сексуальне насильство, вчинені щодо неповнолітньої особи) Кримінального кодексу України. Вирок суду поки не набув чинності, оскільки триває час на подання апеляції.

Як писав KharkovNEWS.info, на Харківщині вітчим ґвалтував дівчину вісім років. Ґвалтівник багато років знущався з дівчини, вона кілька разів спробувала розповісти про це дорослим, але дитині не допомогли.

Джерело

Новости Харькова