До кінця року в Ізюмі запрацює міський транспорт

До міста прибудуть два автобуси.

Автобуси для Ізюма ремонтують у Черкасах.

У звільненому від російських окупантів Ізюмі планують запустити транспорт наприкінці грудня. Про це повідомили в Ізюмській міській раді з посиланням на начальника Ізюмської міської військової адміністрації Валерія Марченка.

«З міським транспортом ситуація складна, але вирішується. Перевізник Кругова ремонтує два автобуси аж у Черкасах. Незабаром вони приїдуть у місто, і, сподіваємось, наприкінці грудня у нашій громаді запрацює міський транспорт», — сказав Валерій Марченко.

Окрім транспорту, на зборах голів квартальних комітетів і представників багатоквартирних будинків з начальником міської військової адміністрації та керівниками служб міста обговорили питання поховання людей, що загинули під час окупації, забезпечення мешканців дровами, опалення та масових заходів під час свят.

Доставку дров розпочали працівники лісгоспу з 16 грудня. Їх отримують ті мешканці, які звернулися по допомогу до міськради та в яких є тільки пічне опалення. Жителям багатоквартирних будинків Ізюмська міська рада дозволила встановлювати індивідуальне опалення.

Питання свят наразі в Ізюмі не постає. Ізюмська міська військова адміністрація заборонила в місті всі новорічні заходи. 

Як писав KharkovNEWS.info, цього опалювального сезону в Ізюмі тепло подадуть не до всіх багатоповерхівок. Є котельні, які повністю зруйновані.

Джерело

Новости Харькова