Деякі трамваї у Харкові два дні ходитимуть іншими маршрутами

На Салтівці транспорт йде інакше.

На ділянці ремонтують трамвайну колію.

У вівторок 5 березня із 9:30 до 15:30 у Харкові заборонили проїзд трамваїв вулицею Академіка Павлова — від вулиці Героїв Праці до провулка Салтівського. Трамваї не курсуватимуть ділянкою також у середу 6 березня у цей же проміжок часу. Про це повідомили у Харківській міській раді із посиланням на департамент інфраструктури.

У цей період деякі трамваї змінили маршрут і ходять наступним чином:

Трамваї №16, 16-А:

  • розворотне коло «Салтівське» — проспект Тракторобудівників — вулиця Героїв Праці — вулиця Шевченка — розворотне коло «Журавлівський гідропарк».

Трамваї №27:

  • розворотне коло «Новожанове» — вулиця Москалівська — вулиця Гольдбергівська — вулиця Молочна — майдан Захисників України — проспект Героїв Харкова — вулиця Академіка Павлова — в’їзд Семиградський — вулиця Віринська — вулиця Мойсеївська — вулиця Шевченка — розворотне коло «Журавлівський гідропарк» — вулиця Шевченка — вулиця Героїв Праці — проспект Тракторобудівників — розворотне коло «Салтівське».

Як писав KharkovNEWS.info, харків’яни просять призначити у Харкові автобусний маршрут від вулиці Наталії Ужвій на Північній Салтівці до проспекту Перемоги на Олексіївці. Раніше цією ділянкою курсували автобуси №55.

Джерело

Новости Харькова