Через удари по Харківщині пошкоджений будинок дитячої творчості та крамниці

Регіон обстрілювали з артилерійського, мінометного та ракетного озброєння.

Минулої доби росіяни били по Чугуївському, Ізюмському та Куп’янському районах.

У Вовчанську пошкоджень зазнав будинок дитячої та юнацької творчості, а також чотири житлових будинки. Поранення отримали 57-річний і 69-річний чоловіки. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За інформацією Головного управлінні Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, по Вовчанську вдарили о 12:15. Під обстріл потрапив приватний сектор. Після удару виникла пожежа на площі 350 квадратних метрів. Вогонь охопив гараж, дві господарчі будівлі та машину.

«До місця пригоди негайно вирушили рятувальники 47-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 1 оперативного відділення та пожежна команда із селища Вільча. Загалом 2 пожежні автоцистерни та 9 вогнеборців. О 15:00 їм вдалось загасили вогонь», — розповіли рятувальники.

Село Підлиман (Ізюмщина) зазнало ракетного удару. Російська ракета влучила на території приватного подвір’я. Там пошкоджений сарай і дах будинку.

Близько опівночі окупанти обстріляли селище Куп’янськ-Вузловий. По ньому запустили ракету. Вона влучила у землю. Унаслідок обстрілу пошкоджені крамниці, постраждалих не було.

Обстріл Вовчанська. Фото: ГУ ДСНС

Як писав KharkovNEWS.info, 18 жовтня унаслідок обстрілів Харківської області були пошкоджені багатоквартирні та приватні будинки та машина. Пожеж через обстріли не виникало.

Джерело

Новости Харькова