Біля метро «Академіка Барабашова» відновлюють рух тролейбуси та автобуси

З 3 березня транспорт вийде на звичний маршрут.

Транспорт знову почне курсувати, оскільки на ділянці завершена реконструкція теплових мереж.

У п’ятницю 3 березня відновлять рух тролейбуси та автобуси вулицею Амурською та на розворотним колом «Станція метро «Академіка Барабашова». Про це повідомили у Харківській міській раді з посиланням на департамент інфраструктури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автобуси з Харкова ходитимуть до передмістя

Відзавтра знову будуть курсувати за основними маршрутами тролейбуси №24, 56, 267 й автобуси №81е та 83е. Крім того, 3 березня відновлюють роботу зупиночні пункти «Станція метро «Академіка Барабашова» для тролейбусів та автобусів.

Нагадаємо, рух тролейбусів та автобусів вулицею Амурською та розворотним колом «Станція метро «Академіка Барабашова» заборонили 13 лютого.

Як писав KharkovNEWS.info, із 24 лютого на Північній Салтівці почали курсувати трамваї. Значні пошкодження, які були на ділянці від розворотного кола «Салтівське» до вулиці Академіка Павлова, усунули. 

Тепер на Північній Салтівці курсують трамваї №16 («Розворотне коле «Салтівське» — вулиця Шевченка — розворотне коло «Салтівське») і №16А («Розворотне коле «Салтівська» — вулиця Академіка Павлова — розворотне коле «Салтівське»).

Джерело

Новости Харькова