Біля Бахмута під час евакуації загинув волейболіст із Харкова

В'ячеславу Шахову було 43 роки.

В’ячеслав Шахов намагався вивезти поранених, коли в автівку влучив російський снаряд.

30 січня у селищі Красна Гора Бахмутського району (Донецька область) загинув харківський волейболіст В’ячеслав Шахов. Про це повідомили 16 лютого у департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради.

«В’ячеслав Шахов – волейболіст із Харкова. Закінчив спортивний коледж, був переможцем і призером багатьох міських, обласних та всеукраїнських змагань з волейболу, останнім часом грав у чемпіонаті Харкова. Був активним учасником волейбольного руху міста», — розповіли в департаменті.

За інформацією департаменту, В’ячеслав Шахов став на захист України з початку війни. Він долучився до територіальної оборони, потім служив у спецпідрозділі Kraken. Загинув від прямого влучання російського снаряда в автівку, на якій намагався вивезти поранених побратимів із передової. Йому було 43 роки. У нього залишилася дружина та син.

В’ячеслав Шахов. Фото: Федерація волейболу Харківської області

Як писав KharkovNEWS.info, 19 січня у Луганській області загинув харківський бодібілдер Дмитро Підопригора. Окупанти обстріляли позиції підрозділу, в якому він служив. Йому було 34 роки.

Джерело

Новости Харькова