Біля Авдіївки загинув військовий із Харкова

Україну захищав Вадим Душко.

Вадимові Душку було 46 років.

23 березня біля міста Авдіївка у Донецькій області загинув військовий із Харкова Вадим Душко. Про це повідомили у Холодногірській адміністрації.

Вадим Душко народився 1 вересня 1976 року. Навчався у харківській школі №171. Його згадують як чесну, відкриту, надійну та завжди усміхнену людину.

«Життя людини таке вразливе, таке швидкоплинне… Дитинство, юність, дорослішання, змужніння… А ніби вчора було 1 вересня 1982 року, коли Вадим переступив поріг школи, у якій, до речі, протягом останніх 20 років працює його мама Тамара Вікторівна», — розповіли у Холодногірському районі.

Вадим Душко став на захист України з першого місяця війни. Служив у 53-й окремій механізованій бригаді ім. князя Володимира Мономаха, отримав поранення та контузію, однак продовжив обороняти країну. Востаннє він подзвонив матері 20 березня.

Вадим Душко. Фото: Холодногірський район / Facebook

Як писав KharkovNEWS.info, 30 березня біля Кремінної у Луганській області під час виконання бойового завдання загинув мешканець Валківської громади Владислав Мізяк. Йому було 27 років.

Джерело

Новости Харькова