З-під завалів будинку у Вовчанську дістали жінку

У місті пошкоджено чотири будинки.

Уночі росіяни обстріляли Вовчанськ і Куп’янськ-Вузловий.

Близько 3:00 у вівторок 22 серпня російські загарбники вдарили по місту Вовчанськ (Чугуївський район). Унаслідок обстрілу пошкоджень і руйнувань зазнали чотири житлових будинки. Під завалами одного з будинків опинилася 56-річна жінка. Рятувальники деблокували жінку.

«Серйозних тілесних ушкоджень жінка не мала, госпіталізації не потребувала», — повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Раніше, близько 00:30, було обстріляне селище Куп’янськ-Вузловий. Там пошкоджений приватний будинок. Після обстрілу виникла пожежа. За інформацією Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, будинок зайнявся на площі 150 квадратних метрів. Вогонь загасили о 3:08.

Минулої доби окупанти били по Харківському, Чугуївському, Куп’янському та Ізюмському районах. Уранці у Куп’янську російський снаряд влучив у приватний будинок, він зайнявся. Пожежу ліквідували за дві години. На Ізюмщині було обстріляне село Чернещина. Там пошкоджень зазнав приватний будинок і електролінії.

За інформацією Генерального штабу Збройних сил України, у понеділок Харківщину обстрілювали з артилерійського та мінометного озброєння. На Слобожанському напрямку під обстрілами перебували Червона Зоря, Ветеринарне, Козача Лопань і Стрілеча, на Куп’янському — Дворічна, Синьківка, Кислівка та Берестове.

Як писав KharkovNEWS.info, під час обстрілів у Куп’янську 20 серпня постраждали 11 людей, серед них — фельдшер «швидкої», який допомагав пораненим. Пошкоджень зазнали приватні будинки, підприємства, відділення «Нової пошти», заклад освіти.

Джерело

Новости Харькова