Уночі росіяни обстріляли село у Харківському районі

Окупанти вдарили по Липцям.

Минулої доби ворог обстрілював населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів області.

Близько 23:15 росіяни з РСЗВ обстріляли село Липці Харківського району. Попередньо, минулося без постраждалих.

У Куп’янському районі внаслідок обстрілу Кучерівки пошкоджено два будинки, господарчі споруди. Цивільний 39-річний чоловік був ушпиталений із пораненням. 

Напередодні вночі з російської артилерії був обстріляний Куп’янськ-Вузловий, тож уранці о 07:30 рятувальники Куп’янська обстежили територію селища. Тут пошкоджені чотири приватних житлових будинки та п’ять торгівельних кіосків. Ніхто не постраждав.

Також окупанти обстрілювали Вовчанськ, Огірцеве та Гатище Чугуївського району, Дворічну, Синьківку, Іванівку, Кислівку Куп’янського району та інші населені пункти.

«На лінії зіткнення тривають важкі бої. За добу наші військові відбили 20 атак ворога в районах Синьківки та Іванівки на Куп’янському напрямку. Ворог не має просування та зазнає постійних втрат», — повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Як писав KharkovNEWS.info, на Куп’янському напрямку знищили російський танк та уразили броньовану машину. Цілі виявив «Ахіллес». Позаминулої доби окупанти 30 разів атакували позиції ЗСУ на Харківщині. Ворог йшов у штурм на Куп’янському напрямку.

Джерело

Новости Харькова