Уночі по Харкову росіяни вдарили ракетами

Влучили у центральні райони міста.

Близько о пів на другу ночі у Харкові пролунали вибухи.

За даними Харківського міського голови Ігоря Терехова, попередньо прильоти зафіксовані у центральній частині міста. 

«Один у Шевченківському районі Харкова — без руйнацій, інформації про постраждалих наразі немає. Щодо решти ракетних ударів — працівники ДСНС обстежують території. З високою долею ймовірності можна говорити про те, що по Харкову вдарили ракетами С-300», — повідомив міський голова.

За даними обласного управління ДСНС, рятувальники Харкова 4 рази виїжджали на перевірку ймовірних місць влучання ворожих ракет.

«У трьох випадках інформація про влучання не підтвердилась. Проте у Шевченківському районі рятувальниками виявлені дві вирви в ґрунті від ракетних розривів. Жертв та постраждалих немає», — йдеться у повідомленні.

Вночі поліця поширила повідомлення, в якому закликала містян бути в укриттях: «Ворог знову прийнявся обстрілювати Харківщину. Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Залишайтеся в укриттях. Про влучання ворожих снарядів, руйнування, поранених повідомляйте на спецлінію 102. Бережіть себе», — повідомили у поліції. У соцмережах поширені відео із звуками вибухів. За попередніми даними, пролунало три вибухи.

Начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник у Telegram повідомив, що прильоти були з Бєлгородської області.

«Ворог завдав ударів по Харківщині з белгорода попередньо із ЗРК С-300», – написав Сергій Мельник. 

Як писав KharkovNEWS.info росіяни обстріляли 10 населених пунктів Харківщини. Минулоъ доби три райони області опинились під обстрілами.

Джерело

Новости Харькова