Уночі окупанти обстріляли Вовчанськ

Місто піддається постійним обстрілам.

Минулої доби ворог обстрілював три райони Харківщини.

Уночі 21 червня російські окупанти обстріляли місто Вовчанськ. Внаслідок обстрілу в місті зруйнований приватний будинок і пошкоджені господарчі споруди. За попередньою інформацією, постраждалих немає. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Вовчанськ обстрілювали напередодні увесь день. Після ранкового удару в місті сталося три пожежі — зайнялися два приватних будинки (350 квадратних метрів) і суха трава (500 квадратних метрів). Вогонь міг розповсюдитися на будівлі, що знаходилися поряд. Рятувальникам вдалося загасити полум’я.

«Для ліквідації пожеж були задіяні вогнеборці 47-ї пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди с. Вільча. Рятувальникам вдалось оперативно загасити пожежі та запобігти поширенню полум’я на сусідні будівлі та споруди. Останній осередок займання було ліквідовано о 12:36», — розповіли у Головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія збільшує кількість військ на Куп’янському напрямку

Загалом через обстріли Вовчанська 20 червня пошкоджені щонайменше сім житлових будинків і господарчі споруди. Постраждала 58-річна жінка.

Протягом вівторка загарбники били по Харківському, Куп’янському та Чугуївському районах. У селі Григорівка на Куп’янщині через обстріли пошкоджені лінії електропередач. По одному будинку пошкоджено у Вільхуватці та Великому Бурлуку.

Як писав KharkovNEWS.info, 20 червня російські окупанти обстріляли з авіації селище Козача Лопань на північ від Харкова. По інших населених пунктах били з мінометів та артилерії.

Джерело

Новости Харькова