Уночі окупанти обстріляли Куп’янськ

Обстрілів зазнали 15 населених пунктів Харківщини.

Уночі 27 січня російська армія декілька разів обстріляла Куп’янськ.

Через удари, що тривали з 00:00 до 00:25, у місті пошкоджено приватні будинки, гараж. Також близько 00:20 окупанти обстріляли село Синельникове Чугуївського району, там пошкоджень зазнав приватний будинок.

Наслідки обстрілів Харківщини. Фото: Олег Синєгубов

26 січня близько 13:30 ворог з РСЗВ обстріляв село Курилівка Куп’янського району, а о 22:00 — Вовчанськ Чугуївського району. В обох населених пунктах пошкоджені приватні будинки. 

За даними обласного управління ДСНС, протягом доби ворожі війська спричинили 5 пожеж на території Вовчанської та Куп’янської громад. Горіли приватні будинки та гаражі. Рятувальники ДСНС оперативно ліквідували загоряння.

Загалом протягом доби артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини, зокрема: Ветеринарне Харківського району; Нестерне Чугуївського району; Комісарове, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Куп’янського району.

ЗСУ відбили 13 атак ворога біля Табаївки Куп’янського району.

Як писав KharkovNEWS.info, у Харківській області поранили поліцейського. 26 січня окупанти з артилерії калібру 152 мм обстріляли Куп’янськ. 

Джерело

Новости Харькова