У Первомайському пролунав вибух, коли місто прощалося з героєм (оновлено)

Вибух пролунав удень.

Вибух пролунав поряд із житловими будинками.

Удень 4 липня у місті Первомайський пролунав вибух. Це сталося близько 13:30 на відкритій території неподалік двох житлових будинків. Інформації щодо постраждалих поки немає. У будинках вибиті вікна.

«Пролунав вибух. Поки що бачимо на місці прильоту вигорає паливо. Воно у межах міста Первомайський. Дані про постраждалих відсутні. Не потрапила вона не у житловий будинок, не в адміністративні будівлі, але це все достатньо поруч», — повідомив KharkovNEWS.info мер Первомайського Микола Бакшеєв.

Якраз за пів години до вибуху у Первомайському розпочалося прощання із загиблим героєм Олегом Фадєєнком, який помер у шпиталі від важкого поранення, отриманого біля Бахмута. Він був бійцем спецпідрозділу ГУР України, а пізніше перейшов до третьої штурмової бригади, створеної на теренах «Азову». Олегові Фадєєнко виповнилося 27 років.

Як писав KharkovNEWS.info, минулої доби Росія гатила по Харківщині з мінометів, артилерії й танків. Унаслідок обстрілів пошкоджені будинки та ферма. Постраждалих за добу немає.

Джерело

Новости Харькова