У найбільш зруйнованому місті Харківської області відкрилася міграційна служба

Відвідувачів приймають в Ізюмі.

Мешканці Ізюма п’ять місяців отримували адмінпослуги у мобільній станції ГУ Державної міграційної служби, оскільки будівля відділу була знищена.

У звільненому місті Ізюм відкрили відділ Головного управління Державної міграційної служби. Він знаходиться у новій будівлі, оскільки стара будівля була знищена російською ракетою. Про це повідомили KharkovNEWS.info в Ізюмському відділі ГУ Державної міграційної служби.

«Це нова будівля, за іншою адресою. Попередньо потрібно записатися в електронну чергу», — розповіли у відділі.

В Ізюмському відділі ГУ Державної міграційної служби мешканці можуть відновити втрачені або знищені документи. Там оформлюють паспорт громадянина України у формі ID-картки, обмінюють паспорт-книжку зразка 1994 року на ID-картку та оформлюють паспорт громадянина України для виїзду за кордон.

Дізнатися детальну інформацію про роботу Ізюмського відділу ГУ Державної міграційної служби можна за номером телефону: +38(095)045-2263. Мешканців у ньому приймають із понеділка по п’ятницю з 9:00 до 16:00.

Перед відвідуванням потрібно стати в електронну чергу за посиланням тут. Без запису в електронну чергу приймають людей з інвалідністю, військовослужбовців, вагітних, мешканців із дітьми до 14 років та людей похилого віку. У першу чергу у відділі оформлюють паспорти дітям та людям, які їх втратили.

«Ми маємо захищати й допомагати тим, хто в цьому потребує найбільше. Сьогодні пріоритет в поточній черзі надається дітям (оформлення паспорта вперше 14 років), людям, які втратили документи через військову агресію і військовослужбовцям», — пояснили у Міграційній службі Харківської області.

Як писав KharkovNEWS.info, Красноградський відділ Головного управління Державної міграційної служби у Харківській області відновив роботу. Він працює з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 14:00. Мешканці можуть відновити втрачені документи та вклеїти фото у паспорт.

Джерело

Новости Харькова