У лікарні помер захисник із Харківскої області

Олександр Лесковець отримав вогнепальне поранення.

Олександру Лесковцю було 33 роки.

8 серпня у вінницькій лікарні помер Олександр Лесковець. Він отримав важкі поранення на війні. Попрощалися із захисником 17 серпня у селі Високопілля.

За інформацією Валківської міської ради, Олександр Лесковець народився 24 вересня 1989 року у Високопіллі на Валківщині. Закінчив місцеву школу. Потім переїхав у Харків. Там працював і одружився. У родині народився син.

Під час повномасштабного вторгнення Росії в Україну Олександр Лесковець долучився до Збройних сил України. Виконуючи бойове завдання, отримав важке вогнепальне поранення. Односельці згадують захисника як товариську та порядну людину.

«Непоправне горе для батьків, сім’ї, друзів, односельців померлого, тяжка втрата для громади… Валківська міська рада щиро співчуває родині у тяжкому горі, розділяємо біль втрати, сумуємо разом з вами. Світла пам’ять про справжнього воїна-захисника залишиться назавжди у наших серцях», — зазначили у міськраді.

Фото: Валківська міськрада

Як писав KharkovNEWS.info, 12 серпня у запорізькій лікарні помер сапер із Лозівської громади Віталій Харченко. Він отримав поранення 10 серпня у районі села Старомайорське у Волноваському районі на Донеччині. 

Джерело

Новости Харькова