У лікарні помер поранений співробітник «Нової пошти»

Під час російського удару у терміналі загинули шестеро людей.

Двоє постраждалих залишаються у реанімації.

У лікарні помер 25-річний чоловік, який постраждав під час обстрілу термінала «Нової пошти» у Коротичі. Його серце зупинилося уранці 30 жовтня. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Приносимо співчуття рідним та близьким! Армія рф, вдаривши по «Новій пошті», забрала життя вже 7 людей», — зазначив Синєгубов.

У лікарні залишаються 12 постраждалих через обстріл «Нової пошти», двоє із них перебувають у реанімаційному відділенні.

Один із засновників «Нової пошти» Володимир Поперешнюк назвав ім`я померлого — Максим Єфременко.

«Внаслідок ракетного обстрілу Харківського терміналу помер ще один наш колега Максим Єфременко. Понад тиждень він боровся за життя, стан був важким, проте стабільним, він навіть приходив до тями та переписувався з рідними. Ми зустрічалися з його мамою, сподівалися на одужання, але, на жаль, сьогодні зранку Максимове серце зупинилося», — написав Поперешнюк у соцмережах.

Як писав KharkovNEWS.info, інноваційний термінал «Нової пошти» у Коротичі був обстріляний увечері 21 жовтня. Росіяни вдарили по ньому із зенітно-ракетного комплексу С-300, після удару він зайнявся.

Унаслідок обстрілу загинули шестеро людей, постраждали — 17. Проте один співробітник від госпіталізації відмовився, він отримав осколкові поранення. «Нова пошта» оприлюднила імена загиблих. 

Станом на 25 жовтня у лікарні залишалося 14 чоловіків, у реанімації було семеро постраждалих. Двоє перебували у вкрай важкому стані, однак вони почали дихати самостійно.

Джерело

Новости Харькова