У Ігоря Терехова буде новий заступник

Депутати зберуться на сесію 26 січня.

У порядку денному є питання про затвердження заступника мера, перейменування та землю.

У п’ятницю 26 січня депутати Харківської міської ради зберуться на XXIII сесію. Вона буде позачерговою, проходитиме онлайн. Розпочнеться пленарне засідання о 10:00. Відповідне розпорядження про скликання сесії підписав мер Харкова Ігор Терехов. Документ опублікований на сайті Харківської міськради.

На сесію винесли 24 питання та блок «Різне». Депутати внесуть зміни до бюджету громади на 2024 рік, у рішення про місцеві податки та збори, до програми розвитку фізичної культури та спорту на 2017-2025 роки і розвитку цивільного захисту на 2018-2025 роки.

П’ятим питанням стоїть затвердження заступника мера Харкова (на місце Євгена Водовозова, який звільнився з мерії наприкінці 2023 року). Також на сесії перейменують комунальне підприємство «Жилкомсервіс», впорядкують найменування об’єктів топоніміки, нададуть згоду КП «Шляхрембуд» на отримання кредиту для закупівлі спецтехніки. Кілька питань стосуватимуться землі, зокрема — розроблення та затвердження документації із землеустрою, проведення інвентаризації земель, надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки землі.

Як писав KharkovNEWS.info, у Харкові проводять громадське обговорення щодо перейменування 65 топонімів, у тому числі вулиці Пушкінської. Воно триватиме до завтра, 26 січня. Рішення про перейменування вулиці мають ухвалити депутати міськради.

Джерело

Новости Харькова