У Харкові тимчасово не курсуватимуть деякі тролейбуси

Зміни стосуються маршрутів на Салтівці і на Баварії.

Зранку 16 листопада у місті не курсуватимуть тролебуси №34 і 11, а тролейбус №27 йтиме за зміненим маршрутом.

Про зміни у русі попередили напередодні у міськраді з посиланням на департамент інфраструктури.

Рух тролейбусів на вул. Барабашова, на ділянці від розворотного кола «Вул. Героїв Праці» до вул. Валентинівської, та на вул. Валентинівській, на ділянці від вул. Барабашова до вул. Гвардійців-Широнінців, буде припинений з 10:00 до 15:00 16 листопада. Через ремонт контактної мережі тролейбус №34 не курсуватиме.

Також буде призупинений рух тролейбусів на пр. Ново-Баварському, на ділянці від розворотного кола «Пр. Дзюби» до вул. Китаєнка, з 9:00 до 11:00 16 листопада.

У цей час КП «Харківзеленбуд» проводитиме роботи з видалення аварійного дерева.

У цей час тролейбуси курсуватимуть так:

№27: розворотне коло «Пр. Дзюби» — пр. Ново-Баварський — вул. Китаєнка — пр. Любові Малої — вул. Планова — вул. Семінарська — вул. Велика Гончарівська — бул. Гончарівський — вул. Маліновського — вул. Благовіщенська — пл. Благовіщенська — узвіз Соборний — вул. Університетська — пров. Спартаківський — майдан Конституції (у зворотному напрямку: майдан Конституції — пл. Павлівська — пл. Сергіївська) — пл. Благовіщенська – вул. Коцарська — вул. Маліновського — бул. Гончарівський — вул. Велика Гончарівська — вул. Семінарська — пр. Любові Малої — вул. Китаєнка — пр. Ново-Баварський — розворотне коло «Пр. Дзюби»

№11: не курсуватиме.

Джерело

Новости Харькова