У харківському метро скоротили інтервали між потягами

Метро працює другий день після ракетної атаки на енергосистему.

Інтервали скоротили у години «пік».

Після масованого ракетного удару по Харкову 22 березня метрополітен зупинив роботу. Відновити курсування потягів у метро вдалося у понеділок 25 березня. Проте потяги ходили з інтервалом 20 хвилин. Сьогодні інтервал скоротили до 12-14 хвилин, але тільки у години «пік». Про це повідомив мер Харкова Ігор Терехов в ефірі національного телемарафону.

«Ми розробили схему муніципальних автобусів, які працювали, коли не було зовсім електропостачання. Сьогодні працює метрополітен. Крім цього, у час пік ми скоротили інтервали із 20 хвилин до 12-14 хвилин інтервал між потягами метрополітену. І працює над тим, щоб скорочувати ці інтервали. Але крім цього, у нас теж працюють наші муніципальні автобуси, які довозять людей до станцій метрополітену, і працюють на інших маршрутах», — розповів Терехов.

Наземний електротранспорт поки що не ходить.

Як писав KharkovNEWS.info, окупанти завдали по Харкову масованого ракетного удару рано-вранці 22 березня. Вони запустили 22 ракети. У місті сталося знеструмлення та перебої з водопостачанням. Містом замість електротранспорту запустили автобуси, метро зупинилося та працювало як укриття. Відновили роботу метрополітену 25 березня.

Джерело

Новости Харькова