У Харківській області схопили мародера

Мародера викрили у Чугуївському районі.

Місцевий житель знав, що у пошкодженому будинку ніхто не мешкає, і вирішив обікрасти його.

До поліцейських звернувся 57-річний чоловік із повідомленням про крадіжку. Він розповів, що його будинок у селищі Новопокровка (Чугуївський район) зазнав пошкоджень через російські обстріли. Чоловік там не живе і зрідка навідується до нього. Коли востаннє прийшов до свого домоволодіння, помітив, що зник насос зі свердловини, а також дроти та металолом, які були на території домоволодіння. Поліція розшукала мародера.

«Оперативники кримінальної поліції провели низку розшукових заходів та встановили, що до крадіжки причетний 42-річний місцевий мешканець, який знав, що у будинку ніхто не проживає», — повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області.

У вівторок 27 лютого слідчі оголосили 42-річному чоловікові підозру за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років ув’язнення.

Як писав KharkovNEWS.info, у Харкові засудили чоловіка, який викрав зі школи барабан, скрипки та акордеон. Харківський апеляційний суд виніс вирок чоловікові, який обікрав пошкоджену через російські обстріли музичну школу у Куп’янську.

Джерело

Новости Харькова