У Харківській області попрощалися із загиблим командиром

Денис Дундін загинув на Півдні України.

У Красноградській громаді проводили в останню путь 33-річного Дениса Дундіна.

Молодший лейтенант Дундін загинув 5 лютого у районі населеного пункту П’ятихатки у Запорізькій області. До повномасштабної війни Денис працював адміністратором Сервісного центру МВС у Краснограді.

«Захищаючи Батьківщину, він віддав найцінніше — власне життя. Денис — самовідданий, завжди усміхнений і справді сміливий.  Завжди був готовий служити тій справі, що важливіша за його власні інтереси», — розповідають колеги.

Після мобілізація Денис обслуговував бронетехніку та забезпечував її готовність до бою, наприкінці 2023 року отримав звання молодшого лейтенанта і продовжив службу як командир стрілецького взводу 128-ої окремої гірсько-штурмової бригади.

Героя поховали у селі Наталине.

Як писав KharkovNEWS.info, у Вінниці попрощалися з одним із найкращих пілотів Су-25 України Владиславом Риковим. 28-річний пілот загинув сьомого лютого, коли його літак вразила російська ракета. Владислав Рикову було 28 років. У нього залишилися донька, дружина, батько. Полковник Риков (посмертно) народився на Луганщині, але ріс і навчався у Харкові.

Джерело

Новости Харькова