У Харківській області підірвався трактор, є постраждалий

Підрив стався у селі Лук'янці.

Тракториста з пораненнями ушпиталили.

У четвер 13 квітня у селі Лук’янці Липецької громади Харківського району трактор, за кермом якого знаходився 28-річний чоловік, наїхав на невідомий вибухонебезпечний предмет. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

«Унаслідок детонацій вибухівки трактор отримав ушкодження, а його водій – поранення. Наразі він госпіталізований до обласної клінічної лікарні», — розповіли у ГУ ДСНС.

У ДСНС закликають мешканців Харківської області бути обережними й не пересуватися неперевіреними ґрунтовими дорогами. Слід утриматися від відвідування лісів, полів, берегів річок. При виявленні підозрілих предметів необхідно одразу викликати ДСНС або Нацполіцію за номерами телефонів — 101, 102 або 112.

Як писав KharkovNEWS.info, у вівторок 11 квітня удень неподалік сіл Сподобівка і Кравцівка у Шевченківській громаді Куп’янського району підірвався трактор, коли виконував весняно-польові роботи. Постраждав 32-річний тракторист, його з контузією доставили у лікарню.

Джерело

Новости Харькова