У харків’янина, який знущався з дружини, знайшли гранати

Чоловікові загрожує до семи років тюрми.

У чоловіка вдома знайшли дві іноземні гранати та штик-ніж.

17 лютого до поліцейських Харківського райуправління поліції №1 звернулася 45-річна жінка. Вона поскаржилася на 40-річного чоловіка, який нецензурно лаявся та погрожував їй фізичною розправою. На місці поліція встановила, що чоловік дійсно вчиняв психологічне насильство щодо дружини. Окрім цього, у нього знайшли гранати та ніж. Їх вилучили та відправили на експертизу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Харківщині засудили чоловіка за насильство над матір’ю

«Поліцейські встановили, що чоловік вчиняє стосовно дружини домашнє насильство психологічного характеру і винесли терміновий заборонний припис щодо порушника. Під час розмови поліцейські з’ясували, що чоловік зберігає вдома дві гранати іноземного походження та штик-ніж від АК-74», — розповіли у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області.

Слідчі відкрили кримінальну справу за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до семи років ув’язнення.

Як писав KharkovNEWS.info, на блокпосту у Харкові службовий собака знайшов в автівці 20 гранат. Боєприпаси намагався провезти 36-річний чоловік.

Джерело

Новости Харькова