У деокупованій громаді запрацював підрозділ Міграційної служби

Для відвідування підрозділу потрібно попередньо записатися в електронній черзі.

Звернутися до сектору можуть усі громадяни України незалежно від місця реєстрації.

Барвінківський сектор Головного управління Державної міграційної служби України у Харківській області відновив роботу. Він працює з понеділка по четвер з 9:00 до 17:00 і у п’ятницю з 9:00 до 15:45. У період з 13:00 до 13:45 співробітники йдуть на перерву. Про це повідомили на офіційній сторінці Facebook Міграційної служби Харківської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міграційна служба працюватиме довше на Харківщині

Наразі у Барвінківському сектору ГУ ДМС можна оформити паспорт громадянина у формі ID-картки вперше (у 14 років), обміняти паспорт-книжку зразка 1994 року на ID-картку, вклеїти фото у паспорт громадянина України (у 25 та 45 років). Також доступна послуга одночасного оформлення ID-картки й паспорта громадянина України для виїзду за кордон, оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Для того, щоб отримати послуги у Барвінківському секторі ГУ ДМС, потрібно попередньо стати в електронну чергу. Зробити це можна за посиланням тут. Дізнатися детальну інформацію можна за номером телефону: +38(066)911-49-15. Під час повітряної тривоги працювати надавати послуги сектор не буде.

Фото: Міграційна служба у Харківській області

Як писав KharkovNEWS.info, на початку травня у Харкові відновив роботи Новобаварський відділ Головного управління Державної міграційної служби. 

Джерело

Новости Харькова