Кількість постраждалих внаслідок удару по середмістю Харкова збільшилась

Вже 10 містян звернулись до медиків по допомогу.

Внаслідок ударів по Харкову вже 10 постраждалих, люди продовжують звертатись до медиків.

Росіяни ударили авіабомбою по центру міста, медики надають допомогу десятьом постраждалим за двома адресами влучань. У постраждалих  — ураження уламками скла.

З 10 поранених шпиталізували чотирьох: 67- та 70-річні чоловіки, 75-річна жінка та невідома жінка близько 25 років у тяжкому стані. Невідома — наймолодша серед поранених. Найстаршій постраждалій — 80 років, у неї гостра реакція на стрес.

Як повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, окупанти влучили по приватному сектору між будинками, є пошкодженні домоволодінь, вибуховою хвилею пошкодило вікна. Пошкоджені багатоквартирні будинки та авто. 

За даними міського голови Ігоря Терехова, було зафіксовано три влучання КАБів. Вже сьогодні фахівці почнуть закривати в пошкоджених будинках контури, ремонтувати дахи, відновлювати водо-, газо- та електропостачання. За потреби мешканців розселять у гуртожитки.

У прокуратурі уточнили, що за попередніми даними, ворог завдав удари по місту трьома УМПБ Д30-СН (уніфікований міжвидовий плануючий боєприпас, калібр 30 см).

Ліквідація наслідків триває.

Як писав KharkovNEWS.info, у Великдень росіяни знову завдали удару по Харкову. Декілька людей зазнали травм.

ПопереднійНаступний

Джерело

Новости Харькова