Прикордонники знищили «російське око» на кордоні з Харківською областю

У "Муром" прилетів дрон українських захисників.

Ворог облаштував спостережений комплекс біля державного кордону.

Бійці 15-го мобільного прикордонного загону «Сталевий кордон» виявили на Харківському напрямку російський комплекс спостереження «Муром-П». Загарбники встановили його біля держкордонуу полі, подалі від забудови. Аеророзвідники бригади цього загону запустили по «Мурому» безпілотник. Відео знищення опублікувала Державна прикордонна служба України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Переживати не варто»: представник розвідки про імовірний наступ на Харків

«Цього разу в око добрій пташці українських прикордонників впав «Муром-П», який окупанти встановили поблизу державного кордону на Харківському напрямку. З початку року на рахунку бійців бригади це вже 18-те знищене «Око мордора», — розповіли у Держприкордонслужбі.

Зазначимо, «Муром-П» є комплексом відеотепловізійного спостереження. Він призначений для далекого візуального спостереження, автоматичного спостереження за живою силою й технікою. Має оптичну камеру та зум. Може виявляти людей на відстані до десяти кілометрів.

Як писав KharkovNEWS.info, харківський підрозділ знищив та уразив БМП і два танки окупантів. По ворожій техніці били FPV-дронами.

Джерело

Новости Харькова