У першій підземній школі Харкова можна розпочинати уроки

Міськраді надали акт введення в експлуатацію.

До початку нового навчального року чиновники хочуть побудувати ще кілька підземних шкіл.

Харківська міська рада отримала дозвільні документи на введення в експлуатацію першої підземної школи, яку збудували в Індустріальному районі. Тепер у підземній школі можуть розпочати заняття. Діти займатимуться у 20 класах, школа вміщає 900 учнів у дві зміни. До нового навчального року у Харкові планують звести ще три-чотири такі школи. Вони знаходитимуться у різних районах міста. Про це повідомив мер Харкова Ігор Терехов в ефірі національного телемарафону.

«Що стосується підземної школи, так, ми отримали вже дозвіл на використання цієї школи, акт введення в експлуатацію. Тому будемо починати заняття у справжній підземній школі. Вона розрахована на 450 учнів в одну зміну. І ми не зупиняємося. В планах у нас є те, що ми до 1 вересня хочемо побудувати ще три-чотири таких підземних шкіл у різних районах міста Харкова. І це дуже актуальне питання, це дуже важливе питання для харків’ян, дітей Харкова — щоб вони навчалися. Тому ці плани є, і ми покрокове ідемо до того завдання, яке ми собі поставили», — сказав Терехов.

Як писав KharkovNEWS.info, заняття у першій підземній школі Харкова мають розпочати вже цього тижня. Вільних місць у школі вже немає. Тут будуть навчатися діти із 18-ти шкіл у дві зміни. Наступні три підземні школи мають з’явитися у Новобаварському, Холодногірському та Шевченківському районах Харкова.

Джерело

Новости Харькова