В Ізюмі відкриють ще одне поштове відділення

Відділення має розпочати роботу у травні.

Відділення по вулиці Івана Мазепи буде центральним.

На початку травня 2023 року у деокупованому місті Ізюм відкриють ще одне відділення «Укрпошти» — по вулиці Івана Мазепи, 35 (колишня вулиця Московська). Про це повідомили в Ізюмській міській раді.

«Нове відділення виконуватиме функції центрального і матиме в розпорядженні нові спеціалізовані автомобілі, які доставлятимуть посилки по території міста та навколишніх селах Ізюмського району», — розповіли в Ізюмській міськраді.

Зараз у приміщенні відділення проводять поточний ремонт, будівлю потрібно відновити після наслідків окупації. Мешканці громади зможуть отримувати та відправляти листи й посилки.

«Відкриття чергового відділення «Укрпошти» в Ізюмі має значення не тільки для забезпечення якісної послуги поштової доставки населенню, але й для підтримки соціально-економічного розвитку нашої громади», — зазначили в Ізюмській міськраді.

Як писав KharkovNEWS.info, 30 березня мешканці Ізюму розпочали отримувати субсидії на банківські картки. Гроші на картки нараховують клієнтам «ПриватБанку» та колишнім клієнтам «Мегабанку» (їх обслуговує також «ПриватБанк»).

Джерело

Новости Харькова