Тракторист підірвався на полі у Харківській області

Трактор наїхав на вибухонебезпечний предмет.

Чоловік отримав контузію.

У вівторок 11 квітня близько 14:10 трактор наїхав на вибухонебезпечний предмет. Це сталося біля села Кравцівка у Шевченківській громаді під час весняно-польових робіт. Унаслідок вибуху постраждав тракторист.

«У результаті наїзду трактора на вибухонебезпечний предмет 32-річний тракторист отримав контузію. Наразі він перебуває у лікувальному закладі», — розповіли у ГУ ДСНС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підліток підірвався на вибуховому пристрої у Харківській області

Рятувальники закликають мешканців Харківщини бути обережними й не пересуватися невідомими ґрунтовими шляхами. Не слід зараз відвідувати ліси, поля, береги річок й інші відкриті простори, особливо ті, де велися бойові дії та які перебували під окупацією.

При виявленні підозрілих предметів необхідно одразу викликати співробітників Держслужби з надзвичайних ситуацій або Нацполіції за номерами телефонів — 101, 102 або 112.

Як писав KharkovNEWS.info, 14 березня у полі неподалік села Вовчий Яр у Балаклійській громаді Ізюмського району на міні підірвався тракторист — 53-річний чоловік. Він отримав осколкове поранення правого стегна і гомілки.

Джерело

Новости Харькова