Терехов анонсував нові звільнення чиновників

Мер не розкрив, із ким планують прощатися.

Харківський міський голова нещодавно звільнив заступника через довготривале невдоволення роботою і обіцяє нові звільнення.

Хто саме піде з команди, Ігор Терехов не поточнив. Але пообіцяв, що зміни продовжаться.

«Нічого немає вічного, по-перше. А по-друге, я хочу сказати, що нам потрібно адаптуватися до умов, у яких ми знаходимося і нам потрібно адаптуватися постійно. Тому це постійний механізм… Кадрові зміни є, кадрові зміни ще будуть. Що стосується структури виконавчого комітету, то вона буде трансформована і вона буде більш результативна, бо зараз зовсім інші виклики, перед якими постає Харків і нам потрібно пристосовуватися до тих умов, в яких ми живемо», – цитує слова Терехова «Об’єктив».

За інформацією KharkovNEWS.info, зміни, імовірно, відбудуться у тому ж департаменті ЖКГ, з якого нещодавно звільнили Віталія Мірошника.

Нагадаємо, минулого тижня Терехов звільнив свого заступника, директора департаменту житлово-комунального господарства Віталія Мірошника. 15 лютого стало його останнім робочим днем. Причиною звільнення, за словами нашого джерела в мерії, стало довготривале невдоволення роботою Мірошника. Кого призначать на місце Мірошника, поки невідомо.

Джерело

Новости Харькова