Співробітників «ХТМ», яких підозрюють у розкраданні, обіцяють відсторонити

За даними слідства, учасники схеми украли 160 мільйонів гривень.

У розкраданні підозрюють сімох людей, у тому числі першого заступника гендиректора «Харківських тепломереж» та ще одного співробітника цього КП.

Генеральний директор комунального підприємства «Харківські тепломережі» Василь Скопенко обіцяє відсторонити співробітників, яких підозрюють у розкраданні коштів, призначених для відновлення критичної інфраструктури Харкова. Також він каже, що буде сприяти слідству. Це повідомлення Скопенка опублікували на сайті «Харківських тепломереж».

«Керівництво Комунального підприємства «Харківські теплові мережі» повідомляє про сприяння слідству та надання всієї необхідної інформації. Посадові особи, яким оголошено про підозру, будуть відсторонені від виконання повноважень на посаді в порядку, визначеному законом», — пишуть у «ХТМ».

Як писав KharkovNEWS.info, Національне антикорупційне бюро України викрило організовану групу із семи людей, які викрали 160 мільйонів гривень. Гроші на відновлення критичної інфраструктури Харкова давали, зокрема, міжнародні партнери. До групи входили бізнесмен, перший заступник генерального директора комунального підприємства «Харківські теплові мережі» та ще один співробітник цього КП, чотири людини, підконтрольні лідеру організованої групи. Першим заступником гендиректора КП «ХТМ» є Сергій Волик.

Джерело

Новости Харькова