Ще одна громада на Харківщині відмовилась від навчання за партами

Керівники визнали, що укриттів у школах недостатньо.

Слобожанська громада відмовилась від навчання офлайн.

Таке рішення прийняли на засіданні комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Слобожанської селищної ради. Чиновники визнали, що укриття є лише у двох школах, а російські балістичні снаряди дістаються території громади за короткий час. Тому є загроза для школярів при очному навчанні. Комісія вирішила визначити дистанційну форму навчання у школах.

«Після обговорення стану захисних споруд, можливості їх використання та можливості забезпечення безпеки дітей під час навчального процесу члени комісії одноголосно підтримала рішення про застосування дистанційної форми навчання в усіх школах громади з 1 вересня до особливого розпорядження. Також було вирішено винести це питання на розгляд сесії Слобожанської селищної ради для затвердження», — повідомили у ГУ Держпродспоживслужби у Харківській області.

Нагадаємо, раніше рішення щодо дистанційного навчання у школах з нового навчального року вже ухвалили, зокрема, у Чугуєві, Олексіївській громаді Лозівського району та Богодухівській громаді.

Як писав KharkovNEWS.info, у харківських школах почали опитування щодо навчання у метрополітені. Анкетування триває принаймні у кількох школах міста. 

Джерело

Новости Харькова