Росіяни зруйнували ще один ліцей неподалік кордону у Харківській області

Окупанти обстріляли два села у Вовчанській громаді.

Російські окупанти обстріляли Вовчанську громаду у Чугуївському районі.

Під обстріл потрапили села Охрімівка та Варварівка. Унаслідок удару по Охрімівці було зруйновано цивільне підприємство. За попередньою інформацією, обстріл здійснили некерованими авіаційними ракетами або керованими авіабомбами. Під час удару по Варварівці руйнувань зазнав заклад загальної середньої освіти. Постраждалих через обстріли немає. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов в ефірі національного телемарафону.

«Так само ворог продовжує обстрілювати у нас населені пункти і сьогодні досить сильно. Це Чугуївський район, Вовчанська громада, два населені пункти. В одному, це Охрімівка, там фактично повністю зруйновано цивільне підприємство. Це були удари або «Нурсами» [некерована авіаційна ракета — ред.], або керованими авіабомбами, ще наші підрозділи будуть це усе з’ясовувати. Інший удар до цієї ж громади, це Варварівка, де зруйновано черговий заклад освіти, школа. На щастя, ніхто не постраждав, оскільки там були всі уже евакуйовані. Однак ворог не зупиняється, фактично нищить усю нашу цивільну і освітню, у тому числі інфраструктуру, по наших прикордонних населених пунктах», — сказав Синєгубов.

Зазначимо, у ліцеї було дошкільне відділення, початкова школа та гімназію.

Як писав KharkovNEWS.info, сьогодні, 6 лютого, росіяни завдали удару по селу Глушківка у Куп’янському районі. Були пошкоджені будинки, загорілася легкова автівка.

Джерело

Новости Харькова