Росіяни запустили по Харківщині «Шахеди»

Під обстріл потрапили два райони.

Після дронової атаки сталося дві пожежі.

У понеділок 4 грудня російські військові запустили по Харківщині «Шахеди». Близько 21:17 під удар потрапило селище Борова в Ізюмському районі. Під час обстрілу ніхто не постраждав. У селищі пошкоджений будинок культури, магазин і приватні будинки. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Другий удар дронами стався у Чугуєві. О 21:30 по місту вдарили двома безпілотними літальними апаратами. Постраждав чоловік 41 року, госпіталізації не потребував. Через обстріл пошкоджень зазнали три будинки. У них повилітали вікна й були пошкоджені дахи. 

За інформацією Головного управлінні Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, після російської атаки безпілотниками сталися дві пожежі, обидві — у Боровій. Там загорівся приватний будинок і господарча споруда на площі 150 квадратних метрів та конструктивні елементи й меблі у двоповерховій будівлі (площа склала п’ять квадратних метрів). Вибухова хвиля пошкодила сусідню будівлю, в якій знаходився магазин.

«З вогнем боролись рятувальники Харківського і Луганського гарнізонів ДСНС. Останній осередок горіння ліквідований о 02:05», — розповіли у ГУ ДСНС.

У Чугуєві російські дрони потрапили на відкриту територію. За інформацією рятувальників, постраждалий отримав контузію.

Фото: Олег Синєгубов

Нагадаємо, окупанти обстрілювали Харківщину безпілотниками 23 листопада. Під обстрілом перебувало село Олександрівка у Богодухівському районі. Тоді пошкоджень зазнав об’єкт інфраструктури.

Як писав KharkovNEWS.info, 3 грудня росіяни обстріляли близько 15 населених пунктів регіону. Серед них — Гранів (Харківський район), Бударки та Чугунівка (Вовчанська громада), Фиголівка, Іванівка, Кислівка, Табаївка, Крохмальне, Берестове (Куп’янський район).

Джерело

Новости Харькова