Росіяни пошкодили будівлю ліцею та газопровід на Харківщині

Окупанти обстріляли близько 15 населених пунктів області.

Російські загарбники обстрілювали Харківщину з артилерії та мінометів, а також завдавали авіаудари.

У Харківському районі 16 березня близько 02:25 росіяни застосували БПЛА і вдарили ними по Козачій Лопані. Внаслідок обстрілу пошкоджено газопровід. Без газопостачання залишилися 612 абонентів, повідомив начальник ГУ Нацполіції у Харківській області Володимир Тимошко.

По Липцях близько 15:00 військові рф завдали авіаудари керованими авіабомбами. Внаслідок обстрілу пошкоджено приватні будинки та будівлю місцевого ліцею. На території одного з домоволодінь на городі утворилася величезна вирва. Також загорілася суха трава на площі 100 кв.м.

Обстріли Липців. Фото: Олег Синєгубов

У Куп’янському районі ворог вкотре атакував село Кислівка і пошкодив будинки, а у Довгенькому внаслідок обстрілу близько 21 години сталося займання сухої трави на площі 1 гектар. 

Упродовж доби слідчі, криміналісти, вибухотехніки задокументували 10 фактів пошкодження будинків та інших споруд внаслідок обстрілів та пожеж.

За даними начальника ХОВА Олега Синєгубова, артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини: Синьківка, Іванівка, Лук‘янці, Берестове та ін. Авіаудари ворог наносив по Стариці та Липцям.

Як повідомили у Генштабі, за минулу добу на Куп’янському напрямку ворог не проводив наступальних дій.

Як писав KharkovNEWS.info, двоє людей зазнали поранень внаслідок обстрілів Харківщини. Окупанти обстріляли близько 20 населених пунктів області.

Джерело

Новости Харькова