Росіяни обстріляли 20 населених пунктів Харківщини 

Загинули двоє людей, ще четверо постраждали.

Через російські обстріли загинули двоє людей.

Минулої доби російські окупанти обстріляли з артилерії та мінометів близько 20 населених пунктів Харківської області, у тому числі Уди, Козачу Лопань і Стрілечу. Авіаційних ударів зазнали Лук’янці та Волохівка. Обстрілів по Харкову не зафіксували. Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. 

Зокрема, по селу Лук’янці у Липецькій громаді Харківського району ударили о 14:08. На село скинули керовану авіаційну бомбу. Під обстріл потрапив ліцей. Унаслідок удару загинули 63-річний і 65-річний чоловіки. Ще чотири людини постраждали, це — 63-річна та 66-річна жінки, 38-річний і 65-річний чоловіки. 

За інформацією Генерального штабу Збройних сил України, у понеділок 15 квітня російські військові наступів на Куп’янському напрямку не проводили. На Слобожанському напрямку Росія зберігає військову присутність на прикордонні, висуває своїх диверсантів та продовжує мінувати територію біля держкордону. 

Як писав KharkovNEWS.info, дві лісові пожежі сталися на Харківщині через російські обстріли. У неділю 14 квітня окупанти масовано обстрілювали прифронтові населені пункти.

Джерело

Новости Харькова