Росія завдала удару по 19 населених пунктах Харківщини

Під обстрілом опинилися Слобожанський та Куп'янський напрямки.

По Харківщині били з артилерії та мінометів.

Минулої доби російські окупанти обстріляли 19 населених пунктів у Харківській області. Про це повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України.

На Слобожанському напрямку під обстріл потрапили райони населених пунктів  Стрілеча, Стариця, Огірцеве, Вовчанськ, Охрімівка та Кам’янка. Окупанти застосовували артилерію та міномети. Як розповіли у Генштабі ЗСУ, на трьох напрямках по Україні, в тому числі у Харківській області, обстановка суттєво не змінюється.

«На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках обстановка залишається без суттєвих змін, ворог зберігає військову присутність у прикордонних районах, ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено», — пояснили у Генштабі.

На Куп’янському напрямку минулої доби загарбники стріляли з усіх видів артилерійської зброї. Під обстрілом опинилися Новомлинськ, Тавільжанка, Дворічна, Лиман Перший, Вільшана, Куп’янськ, Кучерівка, Орлянка, Курилівка, Кислівка, Котлярівка, Табаївка та Першотравневе.

Як писав KharkovNEWS.info, станом на кінець грудня 2022 року було зафіксовано понад 11 700 ударів, завданих російськими окупантами по Харківській області з початку війни. В цілому по Україні завдано майже 30 000 ударів.

Джерело

Новости Харькова