Росія завдала ударів по 25 населених пунктах у Харківській області

Обстріли здійснювали на Куп'янському та Слобожанському напрямках.

На Куп’янському напрямку Росія намагається атакувати позиції ЗСУ.

Минулої доби російські окупанти обстріляли 20 населених пунктів на Слобожанському напрямку та ще п’ять — на Куп’янському. Про це повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України.

«Ворог і далі зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках», — розповіли у Генштабі ЗСУ.

На Куп’янському напрямку під обстрілами були райони населених пунктів Дворічна, Гряниківка, Котлярівка, Куп’янськ та Берестове.

За даними Генштабу ЗСУ, на Слобожанському напрямку ознак формування наступальних угруповань окупантів не зафіксовано. При цьому, обстріли тривають. За добу були обстріляні території понад 20 населених пунктів, серед яких — Стрілеча, Мороховець, Стариця, Вовчанськ, Вовчанські Хутори, Волохівка, Бударки, Бологівка й Колодязне.

Як писав KharkovNEWS.info, голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив, що можливий наступ очікується на декількох напрямках, зокрема Богодухівському та Куп’янському. Ворог щодоби стріляє по Харківщині, завдає від 12 до 30 ударів.

Джерело

Новости Харькова