Росія завдала ударів по 12 населених пунктах у Харківській області

Були пошкоджені будинки, гараж і автівка.

Минулої доби окупанти били по прикордонних і прифронтових населених пунктах Харківського, Куп’янського, Чугуївського та Богодухівського районів.

Загалом під обстріли потрапили вісім населених пунктів на Слобожанському напрямку та чотири — на Куп’янському. Про це повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України.

На Слобожанському напрямку обстановка не змінюється, ознак формувань наступальних угруповань окупантів не зафіксували. Однак Росія зберігає військову присутність на прикордонних територіях Курської та Бєлгородської областей. Крім того, продовжує обстрілювати населені пункти Харківщини. Минулої доби били по населених пунктах Ветеринарне, Стрілеча, Піщане, Огірцеве, Вовчанськ, Рублене, Дворічанське й Тополі.

На Куп’янському напрямку під обстрілами перебували території Масютівки, Куп’янська, Кам’янки та Першотравневого.

Як повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, Золочівську громаду окупанти обстрілювали з мінометів та артилерії. У селі Одноробівка пошкоджень зазнали житлові будинки, гараж і приватна машина.

У Куп’янському районі били по селу Подоли. Там пошкоджений житловий будинок. Постраждалих немає.

За інформацією Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, пожеж через обстріли минулої доби не зафіксовано.

Як писав KharkovNEWS.info, через обстріли Харківщини у понеділок 3 квітня постраждав 28-річний мешканець Вовчанської громади. Його ушпиталили у легкому стані.

Джерело

Новости Харькова