Росія завдала повторного удару по Харкову

Після завданого удару є перебої з електропостачанням.

Під удар знову потрапила критична інфраструктура.

Близько 10:00 російські окупанти завдали повторного удару по Харкову. Про це повідомив харківський міський голова Ігор Терехов.

«Сьогодні можуть бути перебої зі світлом та іншими комунальними послугами», — пояснив Ігор Терехов.

Зазначимо, начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник повідомив, що близько 9:35 російські ракети увійшли у повітряний простір України. За десять хвилин ракету зафіксували у районі міста Лозова Харківської області. О 9:51, за інформацією Мельника, протиповітряна оборона України знищила ракету, яка прямувала на Харків. Однак дві ракети знову були зафіксовані на Харківському напрямку.

Як писав KharkovNEWS.info, о 4:00 10 лютого російські окупанти завдали щонайменше десять ракетних ударів по Харкову та області. Ракетами С-300 били по критичних та інфраструктурних об’єктах. Після обстрілів сталися пожежі, деякі райони Харкова залишилися без електропостачання. Постраждалих унаслідок обстрілів не було.

Станом на 8:00 без опалення та гарячої води залишалися близько 1000 житлових будинків у Харкові. Метро та наземний електротранспорт працює, але з більшими інтервалами руху.

Близько 9:00 у Харківській області ввели превентивні відключення електропостачання. Вони застосовані тільки по області, у Харкові є часткове знеструмлення через ранкову атаку

Джерело

Новости Харькова