Росія ракетою ударила по пожежній частині у Харківській області

Поранені восьмеро рятувальників, пошкоджено багато техніки.

Російська армія продовжує нищити цивільні об`єкти на Харківщині.

Цієї ночі окупанти завдали удару по рятувальній частині в Ізюмі. Ракетою С-300 ударили о 23:30.

«Ворог завдав ракетного удару по м. Ізюм. Попередньо, з ЗРК С-300. Пошкоджено будівлю пожежно-рятувального підрозділу ДСНС. Зазнали поранень 8 чоловік особового складу, які знаходились на чергуванні, четверо з них госпіталізовані в стані середньої тяжкості. Решта – не потребували госпіталізації», — повідомив очільник ХОВА Олег Синєгубов.

За інформацією міністра МВС Ігоря Клименка, пошкоджена будівля частини ДСНС та багато техніки. Він не виключає, що росіяни таким чином «привітали» рятувальників Харківщини, адже саме сьогодні пожежній охороні області виповнюється 200 років.

«Також пошкоджено саму будівлю та 13 одиниць техніки. Проте головне зараз — наші люди. 4 співробітників перебувають у лікарні. Їм надають необхідну медичну допомогу», — повідомив Клименко.

Як писав KharkovNEWS.info, за час війни харківські рятувальники втратили п’ятьох побратимів та понад 50 одиниць техніки, працювали без вихідних, а деякі навіть побували в окупації та потрапили в російські катівні. У перші три місяці повномасштабної війни вони практично жили в своїх частинах.

Джерело

Новости Харькова