Поліція пропонує винагороду за інформацію про зниклу на Харківщині дівчинку

Віолетта Мужечук пішла з подвір'я у селі Скрипаї майже дві доби тому.

Пошукова місія у Слобожанській громаді триває, але поки що поліції і волонтерам не вдалося знайти дворічну дитину.

На території, де зникла дитина увечері 23 травня, працюють понад 400 людей. Місцеві жителі, волонтери, добровольці, кінологи, поліцейські і співробітники ДСНС шукають Віолетту Мужечук. За цей час обстежили усі подвір’я, захаращені місця, колодязі, великі квадрати лісу, водойму, але безрезультатно. У поліції звертаються до місцевих мешканців.

«Якщо вам щось відомо про місцеперебування малолітньої Мужечук В.В. або Ви починаючи з 23.05.2023 її бачили, просимо терміново проінформувати за телефонами: 102, (057)7308300, 380684739530, 80505705489, 80987594825, або іншим зручним для Вас способом. Конфіденційність та грошова винагорода за інформацію, яка сприятиме встановленню місцеперебування малолітньої Мужечук В.В., гарантовані», — йдеться на офіційних ресурсах поліції.

Нагадаємо, Віолетта гралася на подвір’ї у селі Скрипаї з братом-близнюком. Дітям по 2,5 роки. Близько 19:00 мати помітила, що донька зникла і перші пів години намагалася шукати її самостійно, потім повідомила у поліцію. Того ж вечора поліцейські почали пошуки, які ускладнювалися погодними умовами: на вулиці був дощ. Наступного дня до пошуків долучилися водолази, кінологи, волонтери.

Прикмети Віолетти Мужечук:

зріст 90-110 см, худорлявої статури, коротке темне волосся, блакитні очі. Дівчина одягнена у червону кофту та білі штани.

Волонтерів просять брати зручне водонепроникне взуття, питну воду, павербанки. Пошуковики нагадують, що територія навколо Скрипаїв потенційно небезпечна, адже минулого року неподалік проходила лінія фронту, у лісі можуть бути снаряди.

Джерело

Новости Харькова