Поліцейські зупинили автівку з російською формою на Харківщині

Походження "знахідки" будуть з'ясовувати.

Поліція проводить перевірку.

Минулої доби співробітники полку поліції особливого призначення зупинили у Куп’янську машину для перевірки. В автівці перебували 31-річний та 35-річний чоловіки. Під час перевірки поліцейські знайшли форму російських окупантів. Про це повідомив начальник Головного управління Нацполіції в Харківській області Володимир Тимошко.

«Під час огляду автівки поліцейські виявили патрони для вогнепальної зброї та комплект форми військових рф. Проводиться перевірка», — розповів Тимошко.

Усього за добу поліцейські та військові перевірили на блокпостах понад 3300 транспортних засобів на наявність нелегальної зброї та наркотичних речовин.

Крім того, поліцейські Харківщини доставили до територіальних підрозділів поліції для перевірки 17 людей за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності.

Як писав KharkovNEWS.info, 60-річний житель Чугуївського району зберігав удома три реактивні протитанкові гранати, гранатомет, артилерійський порох, понад 700 набоїв. Крім того, під час обшуку в нього знайшли інші речі — російську військову форму, два бронежилети й три каски окупантів. Чоловік розповів, що боєприпаси та екіпірування знайшов на колишніх позиціях окупантів і вирішив забрати їх додому.

Джерело

Новости Харькова