П’яний водій погрожував харківським патрульним гранатою

Чоловік їздив містом під час комендантської години.

Нетверезий водій BMW не хотів відповідати на питання патрульних та став погрожувати.

Харківські патрульні отримали виклик щодо п’яного водія, який пересувається автівкою BMW. Вони розшукали машину та зупинили. Проте водій став агресивно себе поводити. У руці він тримав гранату та погрожував підірвати її. Поліцейським удалося відібрати вибухонебезпечний предмет. Чоловіка затримали. Про це повідомив перший заступник начальника департаменту Патрульної поліції України Олексій Білошицький.

«Прифронтовий Харків та робота поліцейських. Під час патрулювання нам надійшов виклик про нетверезого водія BMW: автівку виявили й зупинили. Наче все типово, схожих сценаріїв сотні… Але… миттєва ескалація, нетверезий водій із гранатою в руці, крики: «отойдите я взорву!», та… миттєва реакція: гранату відібрали, не дали привести в дію спусковий важіль. Врятували життя…свої і гренадера… Звісно, що затриманого ми передали відповідним службам і з ним будуть проводитись подальші процесуальні дії», — розповів Білошицький.

Як уточнив KharkovNEWS.info речник Патрульної поліції Харківської області Дмитро Гайдук, водія-дебошира зупинили у ніч із 18 на 19 березня у Шевченківському районі.

Розмова патрульних із затриманих водієм:

— Меня зовут? Меня не зовут! Я сам пришел!

— Чого ви так розмовляєте? Капітан поліції Терновський. 

— Шо ты, гранату хочешь взорвать? Давай! Дивись, братик, гильза, у меня чека. Братик, давай!

— Убери палець. 

Після цієї розмови один із патрульних схопив п’яного чоловіка, інший обережно розтиснув його пальці та вийняв гранату.

Як писав KharkovNEWS.info, у Харкові п’яна водійка наїхала на стовп і пропонувала хабар патрульним. ДТП сталася у Шевченківському районі.

Джерело

Новости Харькова